Crave imagery

HUNDEFODER MED HØJT PROTEININDHOLD: CRAVE™ PROTEINRIGT HUNDEFODER

Proteiner er essentielle næringsstoffer, der understøtter muskeludviklingen, hjælper med reparere vævet, giver energi og støtter et sundt immunforsvar hos alle dyr. Under fordøjelsen nedbryder kroppen foderets protein til aminosyrer. Forskellige arter har forskellige behov for aminosyrer. Hunde og mennesker har lignende proteinbehov. At sikre, at dit kæledyr modtager hundefoder med højt proteinindhold, er en nøglefaktor for at sikre, at din hund forbliver glad og sund.

HUNDEFODER MED HØJT PROTEININDHOLD: CRAVE™ PROTEINRIGT HUNDEFODER

PROTEINKILDE TIL HUNDE

Ægte kød er velsmagende, men har lavere proteintæthed end kødmåltider. Ved at koge vandet og noget af fedtet fra fersk kød væk bliver kødmåltider mere koncentreret. Kødbiprodukter minder om kødmåltider, men indeholder nogle gange andet animalsk væv. Planteprotein fremstilles ved at fjerne stivelseskomponenterne i korn eller grøntsager.

KØD FØRST CRAVE™ HUNDEFODER

CRAVE™ hundefoder med højt proteinindhold indholder en kombination af animalsk- og planteprotein til at balancere aminosyrenivauet i vores hundefoder. Vi bruger meget fordøjelige kvalitetsproteiner fra kilder såsom landbrugskyllinger, græsspisende lam, fisk og ærteprotein. Find det rigtige CRAVE™ proteinrige hundefoder med kvalietetsproteiner til din hund. 

 

×

CRAVE™ Dry Dog with Protein from Chicken