Crave imagery

AFKODE HUNDEFODERETIKETTER

Når du handler ind, kigger du på næringsindholdet af fødevarerne for at hjælpe dig med at beslutte, hvad du vil købe. Men næringsindholdet på hundefoder kan virke kompliceret og være svært at sammenligne med andre lignende produkter. Læs denne guide for at hjælpe dig med at forstå, hvad det er, som du kigger på, og for at kunne finde det virkelig sunde hundefoder.

AFKODE HUNDEFODERETIKETTER

FORSTÅ INGREDIENSERNE PÅ HUNDEFODERETIKETTERNE

Ved fødevarer for mennesker er ingredienserne rangeret efter mængden, der er i produktet i faldende rækkefølge. For eksempel, hvis de første tre ingredienser i salsa er tomat, løg og peberfrugt, ved du, at der generelt er flere tomater i end løg og flere løg i end peberfrugter. Det samme gælder for hundefoderetiketter. Hvis den første ingrediens er kylling, ved du, at en betydelig del af foderet består af kylling. Når du er på udkig efter sundt hundefoder, skal du kigge efter fødevarer med animalske proteiner som laks og kylling – ligesom de fødevarer, som forfædrene spiste. På denne måde ved du, at du får sundt hundefoder af høj kvalitet, der indeholder de proteiner og aminosyrer, dit kæledyr har brug for for at forblive sundt.

GARANTERET ANALYSE PÅ HUNDEFODERETIKETTER

Det garanterede analyseskema viser minimum og/eller maksimum procentdelen af næringsstoffer i foder, såsom protein, fedt, fibre og fugt. Den garanterede analyse for tørfoder og vådfoder vil varierre; det skyldes, at fugtindholdet i vådfoder er langt højere.

BIPRODUKTER

Noget dyrefoder indeholder kyllingebiprodukter. CRAVE™ hundefoder er lavet uden kyllingebiprodukter. Med et indhold på 34% protein er CRAVE™ hundefoder inspireret af en hunds naturlige kost. Kød er den første ingrediens, som du vil se på vores hundefoderetiketter, og disse proteinrige opskrifter giver hunde energi og understøtter sunde kroppe.

×

CRAVE™ Dry Dog with Protein from Chicken